Welkom bij De Vitale Club Stein

In de gemeente Stein kennen we een bruisend verenigingsleven. Iets waar we met z’n alle trots op mogen zijn en graag zo willen behouden. Een vitale, toekomstbestendige vereniging of stichting is hiervoor belangrijk. Ben jij een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met sport, cultuur, natuur en/of het welzijn van onze inwoners? Dan hebben wij jouw hulp nodig!

De laatste jaren krijgen verenigingen te maken met tal van uitdagingen. Denk aan: teruglopende ledenaantallen, minder inkomsten, vergrijzing, corona- en energiecrisis. Wat betekent dit voor jouw vereniging? Hoe vitaal is jouw vereniging of stichting? Wat zijn jouw behoeften? Laat het ons weten door uiterlijk 26 februari de “De Vitale Club” vragenlijst in te vullen. Op deze manier krijgen we inzicht in de vitaliteit en behoeften van jouw vereniging.

Vragenlijst

Op dit moment is de vragenlijst niet beschikbaar.

Vragenlijst

Op basis van acht thema’s (demografie, beleid, organisatie, kader, leden, aanbod, financiën, samenwerking, maatschappelijke rol) wordt de vitaliteit bepaald. De vragenlijst bestaat vooral uit ja/nee vragen. Het invullen zal ongeveer 15 minuten van je tijd in beslag nemen. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een overzicht van de uitkomsten. Als dank voor jouw waardevolle bijdrage ontvang je van ons een SteinPas t.w.v. €25,-.

Verenigingsondersteuning

Via de vragenlijst krijg je inzicht in de vitaliteit van jouw vereniging. Dankzij de resultaten kunnen de verenigingsondersteuners jullie gerichter helpen. 

Video oproep wethouder Ummels

Meer weten?

Neem gerust contact op met:

Frank van den Boomen (Gemeente Stein)

Beleidsmedewerker sport & Verenigingsadviseur

Frank.vandenBoomen@gemeentestein.nl

https://www.gemeentestein.nl/advies-voor-verenigingen

Souad Hoofwijk (Ecsplore)

Verenigingsondersteuner

souad.hoofwijk@ecsplore.nl

https://www.ecsplore.nl/sportverenigingen