Welkom bij de Vitale Club Tool in de gemeente Weert

De ‘Vitale Club’ is een vitaliteitsmonitor van Sportakkoord Weert, Punt Welzijn en Gemeente Weert. Door het invullen van de vragenlijst van 'De Vitale Club' krijg je meer inzicht in de vitaliteit van jouw vereniging/stichting. Op basis van acht thema’s (demografie, beleid en organisatie, kader, leden, aanbod, financiën, samenwerking en maatschappelijke rol) wordt de vitaliteit bepaald.

Het invullen van deze tool kost ongeveer 15 minuten. Na het invullen van de vragenlijst kun je de resultaten inzien in een rapportage.

Sportakkoord Weert biedt, in samenwerking met de Gemeente Weert en Punt Welzijn, je deze tool aan omdat wij het belangrijk vinden dat de Weerter verenigingen en stichtingen nog lang vitaal blijven. Deze tool biedt inzicht in de verschillende onderwerpen en maakt het gemakkelijker om deze onderwerpen bespreekbaar te maken.

Vragenlijst

Start de vragenlijst

Verenigingsondersteuning

Via de ingebouwde en gevalideerde vragenlijst krijg je inzicht in de vitaliteit van jouw organisatie. Heb je na het bekijken van de resultaten behoefte aan ondersteuning, dan kun je contact opnemen met de verenigingsondersteuners van Punt welzijn of de beleidsverantwoordelijke van de Gemeente Weert. Zij zorgen dat jouw vraag op de juiste plek terecht komt.  De contactgegevens vind je onder 'meer weten'. Meer weten?

Neem gerust contact op met:

Simone de Back

Verenigingsondersteuner

s.de.back@puntwelzijn.nl

06-54304692

https://www.puntwelzijn.nl

Angeline Maas

Beleidsadviseur Cultuur

a.maas@weert.nl

06-28954836

https://www.weert.nl

Ken Diedering

Beleidsadviseur Sport

k.diedering@weert.nl

06-38711005

https://www.weert.nl

Joran Bijl

Verenigingsondersteuner

j.bijl@puntwelzijn.nl

0657476416

https://www.puntwelzijn.nl